DIENOS pietūS

Pirmadienis 2019-09-23

  • Šiupininė – 1,50
  • Šaltibarščiai – 3,50
  • Sicilietiškas daržovių troškinukas – 4,50
  • Antienos šlaunelės „Confit“ su kuskusu ir raudono vyno padažu – 5,50

Vaikams šiandien siūlome:

  • Varškėtukai su grietine ir braškių užpilu + pieno ledų kokteilis – 3,50

Kiekvieną pietaujantį vaišiname šefo komplimentu, šviežiai kepta duonyte bei skaniais prieskoniniais sviestukais.

Antradienis 2019-09-24

  • Burokėlių sriuba – 1,50
  • Šaltibarščiai – 3,50
  • Silkutė su mini bulvytėmis ir marinuotais burokėliais – 4,50
  • Vištienos kulšelės su garstyčių padažu ir ryžiais – 5,50

Vaikams šiandien siūlome:

  • Amerikietiški blyneliai su šviežiomis uogomis + pieno ledų kokteilis – 3,50

Kiekvieną pietaujantį vaišiname šefo komplimentu, šviežiai kepta duonyte bei skaniais prieskoniniais sviestukais.

Trečiadienis 2019-09-25

  • Šparaginių pupelių sriuba su vištiena – 1,50
  • Šaltibarščiai – 3,50
  • Lazanija su varške ir špinatais – 4,50
  • Kiaulienos šonkauliukai su BBQ padažu bei bulvių skiltelėmis – 5,50

Vaikams šiandien siūlome:

  • Vištienos piršteliai su gruzdintomis bulvytėmis – pieno ledų kokteilis – 3,50

Kiekvieną pietaujantį vaišiname šefo komplimentu, šviežiai kepta duonyte bei skaniais prieskoniniais sviestukais.

Ketvirtadienis 2019-09-26

  • Perlinė sriuba su kepta šonine – 1,50
  • Šaltibarščiai – 3,50
  • Įdaryta bulvė su miško grybais – 4,50
  • Japoninio ešerio frikasė pomidorų padaže, patiekiama su ryžiais – 5,50

Vaikams šiandien siūlome:

  • Makaronai su kumpiu ir sūriu + pieno ledų kokteilis – 3,50

Kiekvieną pietaujantį vaišiname šefo komplimentu, šviežiai kepta duonyte bei skaniais prieskoniniais sviestukais.

Penktadienis 2019-09-27

  • Žirnių sriuba su rūkytų šonkaulių mėsyte – 1,50
  • Šaltibarščiai – 3,50
  • Salotos su rūkyta sviestažuve – 4,50
  • Vyne troškinta triušiena su karamelizuotomis morkytėmis – 5,50

Vaikams šiandien siūlome:

  • Užkepti ravioliai su sūrio – grietinėles padažu + pieno ledų kokteilis – 3,50

Kiekvieną pietaujantį vaišiname šefo komplimentu, šviežiai kepta duonyte bei skaniais prieskoniniais sviestukais.