meniu

ŠALTIEJI UŽKANDŽIAI

 

GAIVIOS DARŽOVIŲ SALOTOS – 8.00

Radicchio salotos, morkos, ridikas, špinatai, pomidorai, salotos iceberg, alyvuogių aliejus, prancūziškas padažas

 

RŪKYTOS ANTIENOS SALOTOS – 10.00

Rūkyta anties krūtinėlė, pankolis, salotos iceberg, sultenė, sezoniniai vaisiai, apelsinų padažas

 

UŽKANDIS “ŽUVIES TRIO” –  13.00

Brendyje marinuota lašiša, tuno tartaras, skrudintas marmurinis ešerys, wasabi kremas, teriyaki

 

JAUTIENOS TARTARAS – 14.00

Brandinta jautiena, ryžių traškutis, saldžiarūgštis burokėlių kremas, juodieji trumai, ančiuviai, kaparėliai

 

 

ITALIŠKAS UŽKANDŽIŲ RINKINYS – 9.00

Grana Padana sūris, kaparėliai, N‘duja, baklažanų suktinukai su ožkos sūriu, ančiuviai, vynuogės, Parma kumpis

 

KARŠTIEJI UŽKANDŽIAI

 

GRUZDINTAS VIDURŽEMIO JŪRŲ GĖRYBIŲ RINKINYS – 12.00

Tigrinės krevetės, kalmarai, midijos, gruzdintos daržovės

 

VEGANIŠKAS BOLIVINĖS BALANDOS UŽKANDIS – 10.00

Su burokėliais, gruzdintu tofu sūriu, burokėlių marmeladu, pomidoriukais confit, spalvotų bulvių čipsai

 

SRIUBOS

GASPACCIO – 6.00

Patiekiama su burrata

TRADICINĖ KURŠIŲ UNGURIENĖ – 8.00

 

KARŠTIEJI PATIEKALAI

 

MIDIJOS SU BALTU PADAŽU IR SKRUDINTA BANDELE – 15.00

 

PAELLA “IBIZA” – 17.00

Triušiena, langustinai, natūralus krabų sultinys, sepijos rašalas, jūros gėrybės

 

LAŠIŠA SU JUODAISIAIS RYŽIAIS – 16.00

Skrudinta, sojos padaže marinuota lašiša, avokado – wasabi kremas, apelsinų emulsijos puta

 

ATLANTINIS OTAS – 19.00

Violetinių bulvių piurė, jūros gėrybių padažas, midijos, pomidoriukai confit, batatų čipsai

 

GELTONPELEKIO TUNO TATAKI – 18.00

Tunas su pistacijų plutele, sepijos rašalo makaronai, itališkos salotos, rūkyta Maldon druska, spalvotų bulvių čipsai

 

ANTIES KRŪTINĖLĖ – 16.00

Patiekiama su rūkyta bulvių koše, figų padažu, shiitake grybų dulkėmis

 

LAUKINIO ELNIO KEPSNELIAI – 16.00

Sezoniniai grybai, karamelizuotų morkų tyrė, lapinio kopūsto (kale) traškučiai, burokėlių dulkės, šilauogės

 

BRANDINTOS JAUTIENOS DIDKEPSNIS – 26.00

Jautienos mėsa laikoma 72 valandas pieno/ sojos infuzijoje, karamelizuotas svogūnas, gruzdintos mini morkos, alyvuogių trupiniai, pomidoriukai confit

 

DESERTAI

CHEESECAKE GRYBUKAI SU MADAGASKARO VANILE – 8.00

Trintos sezoninės uogos, riešutų crumble

 

CRÈME BRÛLÉE – 5.00

LEDAI – 6.00

DIENOS DESERTAS – 5.00