meniu

ŠALTIEJI UŽKANDŽIAI

Švento Lauryno įlankos silkė, pagardinta burokėlių piurė ir šafranu 6 Eur

Šiaurės atlanto skumbrės kapotinis su sibiro kedrinėmis pinijomis 7 Eur

Limuzinų veislės, brandintos jautienos, karpačio su prancūzišku remolade padažu 12 Eur

Itališkas užkandžių rinkinys "Antipasto con vino" 8 Eur

KARŠTIEJI UŽKANDŽIAI

Šiltas viduržemio jūros gėrybių užkandis "Fritto Misto" 9 Eur

Veganiškas/vegetariškas patiekalas "Orto del contadino" 10 Eur


SALOTOS

Ožkos sūrio, vyšninių pomidorų salotos su granatų sėklomis, prancūzišku padažu 8 Eur

Baklažanų salotos su krevetėmis ir triumų aliejumi 10 Eur

SRIUBOS

Muskatinės antienos sriuba su baravykais 5 Eur

Kuršių ungurienė su anyžiumi, garinta javų degtinėje 6 Eur

KARŠTIEJI PATIEKALAI

Altantinė menkė su mėlynaisiais kopūstais ir baltuoju žuvies padažu 13 Eur

Oto filė šilkiniame žirnelių padaže 14 Eur

Formenteros aštuonkojis su pistacijomis, saldžiąja bulve,

itališku piemontės regiono padažu  19 Eur

Valencijos paelija su karališkomis krevetėmis ir viduržemio jūros gėrybėmis 16 Eur

Barbarisinės anties krūtinėlė su baravykų risotto, figų padažu 14 Eur

Laukinio elnio kepsneliai su skrudintais baravykais, mėlynių padažu 15 Eur

Jautienos didkepsnis su mėlynąja slyva, topinambais, demi glace padažu 22 Eur

DESERTAI

"Creme Brulee" 5 Eur

Anakardžių vėjų rožė 8 Eur

Mūsų gamybos sicilietiškų pistacijų ledai 6 Eur