meniu

 

ŠALTIEJI UŽKANDŽIAI

 

AŠTUONKOJO SALOTOS SU KROSNYJE KEPTA BULVE – 13.00

Žemoje temperatūroje ruoštas aštuonkojis, krosnyje kepta bulvė, marinuotas šalotas, česnako ir ančiuvių tyrė, špinatų padažas

 

SKUMBRĖ SU BURRATA KREMU –  9.00

Skumbrė, burrata, šviežias bazilikas, trinti burokėliai, kukurūzų majonezas, „Confit“ pomidoras, kale traškučiai

 

UŽKANDIS „ŽUVIES TRIO“ – 13.00

Brendyje marinuota lašiša, tuno tartaras, skrudintas marmurinis ešerys, wasabi kremas, teriyaki

 

BRANDINTA JAUTIENA SU BUROKĖLIAIS – 14.00

60 dienų sauso brandinimo jautienos išpjova, trinti burokėliai, karamelizuota figa, aliejaus akmenukai

 

ALYVUOGIŲ RINKINYS – 6.00

Žaliosios alyvuogės, juodosios alyvuogės, saulėje džiovinti pomidorai

 

ITALIŠKŲ UŽKANDŽIŲ RINKINYS – 9.00

Grana Padana sūris, kaparėliai, N‘duja, baklažanų suktinukai su ožkos sūriu, ančiuviai, vynuogės, Parma kumpis

 

GRUZDINTŲ JŪRŲ GĖRYBIŲ UŽKANDIS – 12.00

Tigrinės krevetės, kalmarai, midijos, gruzdintos daržovės

 

VEGETARIŠKI PATIEKALAI

 

„GNOCCHI“ – 9.00

Bulvių virtinukai, keturių sūrių puta, burokėlių želė, česnako daigai

 

RISOTTO SU GRYBAIS – 10.00

Ryžiai, portobello grybai, Grana Padano sūris, juodieji trumai

  

SRIUBOS

 

 KREMINĖ JŪRŲ GĖRYBIŲ SRIUBA SU AVINŽIRNIAIS IR KOKOSŲ PIENU – 8.00

Avinžirniai, krevetės, kalmaras, midijos, pomidorų tyrė, kokosų pienas, laimas

 

LĖTO VIRIMO JAUTIENOS SRIUBA – 7.00

Lietuviškos jautienos kumpis, bulvės, salierai, svogūnai, N‘duja, paprika

  

KARŠTIEJI PATIEKALAI

 

 

MAKARONAI „PACCHERI“ – 12.00

Kietųjų kviečių makaronai, snieginio krabo mėsa,  žuvies nuoviras, krevetė

 

 

STARKIO KEPSNYS SU MINI DARŽOVĖMIS – 16.00

Kuršių marių starkis, jaunos mini daržovės, baltas žuvies padažas, batatų traškučiai, „Confit“ pomidorai

 

 

LAŠIŠA SU SALIERŲ TYRE – 15.00

Atlantinė lašiša, karamelizuota morka, salierų tyrė, kietasis sūris

 

 

ANTIES KRŪTINĖLĖ – 16.00

Anties krūtinėlė, rūkytų bulvių košė, apelsininis BBQ padažas, karamelizuota morka

 

 

ĖRIUKO CARRE  – 20.00

Erienos nugarinė, skrudinta bulvė, kepta cikorija, anyžius

 

 

BRANDINTOS JAUTIENOS ANTREKOTAS – 26.00

Sauso brandinimo jautienos nugarinė, grill daržovės, demi–glace padažas su vyno redukcija, marinuotas burokėlis, šviežios žolelės

 

 

GURMANIŠKAS MĖSŲ RINKINYS „BIG BOSS“ – 75.00

(keturiems asmenims)

Avienos carre, brandinta jautiena, Iberico kiauliena, mini brokoliai, baklažanų suktinukai, kepta batatas, „Confit“ pomidorai, paprika, demi-glace padažas su karamelizuotais svogūnais

 

DESERTAI

CRÈME BRÛLÉE – 5.00

LEDAI – 6.00

(GORGONZOLOS SŪRIO, PISTACIJŲ)

 

ŠOKOLADINĖ TARTALETĖ SU PANNA COTTA – 8.00

Pieniškas šokoladas, balto šokolado ganašas, panna cotta, skrudintas morengas, uogos