meniu

 

ŠALTIEJI UŽKANDŽIAI

 

SALOTOS SU STRACCIATELLA – 10.00

Sezoninės salotos, cherry pomidorai, graikiniai riešutai, stracciatella sūris, žolelių užpilas

 

SKUMBRĖ SU MOCARELA –  9.00

Skumbrė, mocarela, šviežias bazilikas, trinti burokėliai, kukurūzų majonezas, „Confit“ pomidoras, kale traškučiai

 

JAUTIENOS CARPACCIO – 12.00

Jautiena, kaparėliai, balzamike marinuoti svogūnai, balzaminis kremas, parmezano sūris, gražgarstė

 

ALYVUOGIŲ RINKINYS – 6.00

Žaliosios alyvuogės, juodosios alyvuogės, saulėje džiovinti pomidorai

 

UŽKANDŽIŲ RINKINYS PRIE VYNO – 9.00

Grana Padano, Bri, mėlyno pelėsio sūriai, kaparėliai, baklažanų suktinukai su ožkos sūriu, vynuogės, Parma kumpis, grissini lazdelės

 

BRUSKETŲ RINKINYS -  7.00

Triušienos kepenėlėlių paštetas, karamelizuotI obuoliai

 Tuno kremas

 

UŽKANDŽIŲ RINKINYS PRIE ALAUS – 10.00

Batatų traškučiai, kepta duona, pipirinė mėsytė, vištienos širdelės, rūkytas sūris, česnakinis padažas, saldžiarūgštis padažas

 

KEPTA DUONA – 5.00

Kepta duona, sūrio padažas

 

 

KARŠTIEJI UŽKANDŽIAI

 

SILKĖ SU KARŠTOMIS BULVĖMIS – 7.00

Silkė, karštos bulvės, grietinė, burokėliai, svogūnai

 

GRUZDINTŲ JŪRŲ GĖRYBIŲ UŽKANDIS – 12.00

Tigrinės krevetės, kalmarai, midijos, gruzdintos daržovės

 

VEGETARIŠKI PATIEKALAI

 

RISOTTO SU GRYBAIS – 10.00

Ryžiai, portobello grybai, Grana Padano sūris, juodieji trumai

 

UŽKEPTI SMIDRAI – 9.00

Smidrai, sūrio padažas, skrudinta duonytė

 

SRIUBOS

 

ŠALTSRIUBĖ – 5.00

Kepinta silkė, agurkai, rūgpienis, žalumynai, virtos bulvės

 

DIENOS SRIUBA – 3.50

 

KARŠTIEJI PATIEKALAI

 

BARENCO JŪROS MENKĖ – 16.00

Menkė, Bulgur kruopos, moliūgų tyrė

  

KEPTOS TIGRINĖS KREVETĖS – 17.00

Krevetės, traški šoninė, karamelizuotos slyvos, moliūgų tyrė

 

ANTIES KRŪTINĖLĖ – 16.00

Anties krūtinėlė, mini bulvytės, jaunosios daržovės, BBQ ir figų padažas

 

JAUTIENOS ANTREKOTAS – 24.00

Sauso brandinimo jautienos nugarinė, grill daržovės, jaunosios bulvytės, demi–glace padažas, marinuotas burokėlis, šviežios žolelės

 

GURMANIŠKAS MĖSŲ RINKINYS „BIG BOSS“ – 75.00

(keturiems asmenims)

Avienos carre, brandinta jautiena, Iberico kiauliena, mini brokoliai, baklažanų suktinukai, kepta batatas, „Confit“ pomidorai, paprika, demi-glace padažas su karamelizuotais svogūnais

 

DESERTAI

CRÈME BRÛLÉE – 5.00

LEDAI – 6.00

(PISTACIJŲ, VANILINIAI SU ŠOKOLADINIU UŽPILU, VANILINIAI SU UOGIENE)

 

DIENOS DESERTAS – 5.00

 

LAUKO GRILIO MENIU

 

KEPTI KALIFORNIJOS KALMARAI SU ČESNAKINIU PADAŽU – 12.00

 

KEPTA DORADA SU ŽOLELIŲ SVIESTU – 14.00

 

JAUTIENOS „PICANHA“ SU RAUDONO VYNO PADAŽU – 15.00

 

KIAULIENOS SPRANDINĖ SU KARAMELIZUOTŲ SVOGŪNŲ PADAŽU – 10.00

 

VIŠTIENOS KRŪTINĖLĖ SU DARŽOVIŲ PADAŽU – 9.00

 

 

GARNYRAI:

 

KEPTOS CUKINIJOS, PAPRIKOS – 4.00

ŠVIEŽIOS SEZONINĖS DARŽOVĖS – 3.00

JAUNOSIOS BULVYTĖS – 3.00

GRUZDINTOS BULVYTĖS – 3.00

BASMATI RYŽIAI – 2.00

 

VAIKIŠKI PATIEKALAI

 

GRUZDINTOS BULVYTĖS SU TRAŠKIA VIŠTIENA  - 7.00

 

LIETINIAI BLYNELIAI SU VARŠKE, GRIETINE IR TRINTOMIS UOGOMIS – 5.00

MAKARONAI SU KUMPIU IR SŪRIU – 7.00

PIENO LEDŲ KOKTEILIS – 4.00