meniu

 

 ŠALTIEJI UŽKANDŽIAI

 

SALOTOS SU PATAGONIJOS KALMARAIS – 10.00

Sezoninės salotos, kalmarai, vyšniniai pomidorai, svogūnai balzamiko padaže, krienų padažas

 

AUSTRĖ TSARSKAYA vnt. – 4.00

Austrė „Tsarskaya“, raudono vyno actas, mėlinieji svogūnai, citrina

 

TRIJŲ SKONIŲ TARTARAI –  12.00

Tuno tartaras, austrių tartaras, marinuotas ešerio ceviche

 

JAUTIENOS TARTARAS – 12.00

Jautienos išpjova, kaparėliai, svogūnėliai, kornišonai, garstyčios, skrudinta duona

 

OŽKOS PIENO SŪRIO „PANNA-COTTA“ – 10.00

Ožkos pieno sūris, alyvuogės, pomidoriukai „Confit“, karamelizuotos slyvos, „Pesto“ padažas

 

ALYVUOGIŲ RINKINYS – 6.00

Žaliosios alyvuogės, juodosios alyvuogės, saulėje džiovinti pomidorai

 

UŽKANDŽIŲ RINKINYS PRIE VYNO – 9.00

„Grana Padano“, „Brie“, mėlyno pelėsio sūriai, kaparėliai, baklažanų suktinukai su ožkos pieno sūriu, vynuogės, „Parmos“ kumpis, duonos lazdelės „Grissini“

 

BRUSKETŲ RINKINYS -  9.00

Skrudinta duona, „Parmos“ kumpis, mėlynas pelėsinis sūris;

 Krevetės

 

UŽKANDŽIŲ RINKINYS PRIE ALAUS – 10.00

Batatų traškučiai, kepta duona, pipirinė mėsytė, rūkytas sūris, sūrio spurgos, česnakinis padažas

 

KARŠTIEJI UŽKANDŽIAI

 

 RŪKYTA SILKĖ SU KARŠTOMIS BULVĖMIS – 7.00

Rūkytos silkės filė, karštos bulvės, artišokai, salierų piurė su garstyčiomis

 

MĖLYNIEJI MOLIUSKAI ALAUS PADAŽE – 12.00

Mėlynieji moliuskai, šviesus alus, svogūnai, česnakai, skrudinta duona

 

MĖLYNIEJI MOLIUSKAI ŠAFRANO PADAŽE – 14.00

Mėlynieji moliuskai, šafrano padažas, pankoliai, skrudinta duona

 

GRUZDINTŲ JŪRŲ GĖRYBIŲ IR DARŽOVIŲ UŽKANDIS – 12.00

Tigrinės krevetės, kalmarai, midijos, gruzdintos daržovės

 

VEGETARIŠKI PATIEKALAI

 

DAUGIARYŽIS SU GRYBAIS – 10.00

Ryžiai, „Portobello“ grybai, „Grana Padano“ sūris, juodieji trumai

 

UŽKEPTI PANKOLIAI SU MOCARELOS SŪRIU – 9.00

Pankoliai, mocarela

 

SRIUBOS

 

TOPINAMBŲ SRIUBA SU KREVETĖMIS – 6.00

Topinambai, krevetės, skrudinta kiaulienos šoninė, apelsinai

 

DIENOS SRIUBA – 3.50

 

KARŠTIEJI PATIEKALAI

 

„CATAPLANA“ – 16.00

Atlantinė menkė, kalmarai, krevetės, midijos, pomidorai, svogūnai, čili pipirai

 

KEPTOS TIGRINĖS KREVETĖS – 17.00

Tigrinės krevetės, traški kiaulienos šoninė, karamelizuotos slyvos, moliūgų tyrė

 

KOBIJA – 18.00

Kepta kobija, shimeji grybai, bulvių – morkų piurė, burokėlių tyrė, „Pesto“ padažas

 

ANTIES KRŪTINĖLĖ – 16.00

Anties krūtinėlė, mini bulvytės, jaunosios daržovės, „BBQ“ ir figų padažas

 

JAUTIENOS ŠONKAULIAI – 17.00

Jautienos šonkauliai, bulvių „frittata“ su sūriu, „Demi–glace“ padažas

 

JAUTIENOS ANTREKOTAS – 24.00

Sauso brandinimo jautienos nugarinė, ant grotelių keptos daržovės, jaunosios bulvytės,marinuotas burokėlis, šviežios žolelės, „Demi-glace“ padažas

 

DESERTAI

CRÈME BRÛLÉE – 5.00

ITALIŠKAS ZUKOTO – 6.00

LEDAI – 6.00

(PISTACIJŲ, VANILINIAI SU ŠOKOLADINIU UŽPILU ARBA  SU UOGIENE)

DIENOS DESERTAS – 5.00

 

VAIKIŠKI PATIEKALAI

 

TRAŠKI VIŠTIENA SU GRUZDINTOMIS BULVYTĖMIS  - 7.00

LIETINIAI BLYNELIAI SU VARŠKE, GRIETINE IR TRINTOMIS UOGOMIS – 5.00

MAKARONAI SU KUMPIU IR SŪRIU – 7.00

PIENO LEDŲ KOKTEILIS – 4.00