Karštieji patiekalai

Žuvienė

(Menkės filė, paltuso filė, lašišos filė, patiekiama su degtine)

9,00 Eur

Menkė

(Menkės filė, minkštakiautis krabas, morkos, brokoliai, pastarnokai, ridikėliai, žirnelių ankštys, olandiškas padažas)

16,00 Eur

Paltusas

(Paltuso filė, moliūgų kremas, bulvių košė, žiediniai kopūstai, špinatai, morkos, ridikėliai, salikornijos, sviesto - riešutų padažas)

18,00 Eur

Lašiša

(Lašišos filė, bulvės, morkos, moliūgų kremas, sojos pupelės, pievagrybis, ridikėliai, daigai, baltojo vyno padažas, žolelių aliejus)

17,00 Eur

Aštuonkojis

(Aštuonkojis, bulvių košė, žalieji smidrai, špinatai, moliūgų kremas, salikornijos, brokoliai, burokėliai, daigai, baltojo vyno padažas)

22,00 Eur

Elniena

(Elnienos nugarinė, bulvės, morkos, moliūgų kremas, žalieji smidrai, ridikėliai, cukinija, daigai, raudonojo vyno padažas, žolelių aliejus)

25,00 Eur

Jautiena

(Jautienos išpjova, morkos, bulvių cilindrai, moliūgų kremas, ridikėliai, gruzdinti svogūnų žiedai, pomidorų daigai, žolelių aliejus,  baltojo vyno ir „gravy“ padažai)

20,00 Eur

Ėriena „Rump“

(Ėrienos „Rump“ kepsneliai, mažosios bulvytės, žiediniai kopūstai, pievagrybiai, mažosios morkytės, daigai, moliūgų ir žirnelių kremai, „gravy“ padažas)

16,00 Eur

Lakštiniai su baravykais ir parmezano sūriu

10,00 Eur