Degustacinis meniu

Vištienos kepenėlių paštetas

(Vištienos kepenėlių paštetas, pistacijos, apelsinų ir figų džemai, gervuogės, avietės, apelsinų skonio obuoliai, daigai, sviestinė duonelė)

Šampanas Pommery Champagne Brut Royal, Prancūzija, 75 ml

 

Argentinietiškos krevetės

(Argentinietiškos krevetės, baravykai, špinatai, moliūgų kremas, ridikėliai, pomidorų daigai)

Baltasis vynas J. Moreau & Fils Petit Chablis, Prancūzija, 75 ml

 

Elnienos karpačas

(Marinuota elnienos nugarinė, lazdyno riešutai, kedrinės pinijos, parmezano sūris, šilauogės, gražgarstės, ridikėlių daigai, naminis majonezas)

Raudonasis vynas Clos du Roy Cuvee Arthur Fronsac A.O.P., Prancūzija, 75 ml

 

Menkė

(Menkės filė, minkštakiautis krabas, morkos, brokoliai, pastarnokai, ridikėliai, žirnelių ankštys, olandiškas padažas)

Baltasis vynas Kim Crawford Sauvignon Blanc Marlborough, Naujoji Zelandija, 75 ml

 

Ėriena „Rump“

(Ėrienos „Rump“ kepsneliai, mažosios bulvytės, žiediniai kopūstai, pievagrybiai, mažosios morkytės, daigai, moliūgų ir žirnelių kremai, „gravy“ padažas)

Raudonasis vynas Eugen Spindler Lindenhof Spatburgunder trocken, Vokietija, 75 ml

 

Maskarponės sūrio desertas su morengais, graikiniais riešutais ir uogomis

Baltasis vynas Bianchi famiglia Late Harwest Semillon, Argentina, 50 ml

 

Imbieriniai ledai su medumi, greipfrutais ir apelsinais

Likeris Krupnikas, Lietuva, 40 ml

 

 86,00 Eur